• Standaard

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: BeleefWad gevestigd aan de Skanserwei 28, 9133 DV in Anjum. Voor vragen of contact kun je mailen met info@beleefwad.com.

Waar we in deze privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we geen informatie vragen of opslaan die niet relevant zijn voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt BeleefWad samen met derde partijen. Denk hierbij aan een websitebeheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@beleefwad.com.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Festival Young Capitals

    Hierbij nog een paar mooie foto's van het Young Capital Festival op het s...

    Lees meer
  • Dagje Schiermonnikoog

    Schiermonnikoog is een gewilde locatie om te bezoeken. Ook onze gasten zijn e...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Zakelijk vergaderen

    Zakelijk vergaderen

    Brasserie De Waegh, Landal Esonstad, is een inspirerende plek voor een succesvolle vergadering, brainstormsessie, workshop...

    Lees meer
  • Bedrijfsfeesten & Groepsuitjes

    Bedrijfsfeesten & Groepsuitjes

    Beleefwad biedt vele groepsarrangementen aan, voor elk wat wils. De arrangementen zijn veelal geïnspireerd op de prachtige...

    Lees meer
  • Feesten & Partijen

    Feesten & Partijen

    Brasserie De Waegh begeeft zich op één van de mooiste locaties langs het Lauwersmeer. Vanuit de bovenzaal heeft u een...

    Lees meer
  • Aukje Bloem, BeleefWad

    "Bel gerust, ik help u graag verder! "

    Aukje Bloem, BeleefWad
  • Personeelsvereniging Rabobank NoordOost Friesland

    "Ons personeelsfeest was tot in de puntjes verzorgd. Brasserie De Waegh heeft de gehele organisatie volledig op zich genomen! "

    Personeelsvereniging Rabobank NoordOost Friesland
  • Personeelsvereniging Weidelco

    "De GPS tocht was erg leuk en goed georganiseerd. Na de tocht genoten van een goed verzorgde barbecue."

    Personeelsvereniging Weidelco
  • Personeelsvereniging Thús Wonen

    "We hebben het pv uitje als zeer positief ervaren. Ondanks het slechte weer en de verregende Picht & Putt"

    Personeelsvereniging Thús Wonen
  • Personeel Bouwbedrijf Kolthof

    "Er even heerlijk uit geweest, het voelde als een "

    Personeel Bouwbedrijf Kolthof
  • Personeelsvereniging De Vries Everts Numan Accountants Adviesgroep

    "We hebben een super geslaagde dag gehad! Goed georganiseerd! Activiteiten waren TOP! "

    Personeelsvereniging De Vries Everts Numan Accountants Adviesgroep
  • Personeelsvereniging 'De Zingende Wielen' van Koopman Logistics Grou

    "'Aukje Bloem kwam met vele leuke suggesties voor ons personeelsfeest. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld"

    Personeelsvereniging 'De Zingende Wielen' van Koopman Logistics Grou
  • Personeelsvereniging Jansma Drachten  B.V.

    "We hebben een leuk personeelsfeest gehad bij Brasserie De Waegh."

    Personeelsvereniging Jansma Drachten B.V.
  • DDFK Gemeenten

    "Beleefwad heeft tot onze volle tevredenheid een activiteit voor onze personeelsvereniging verzorgd. "

    DDFK Gemeenten
  • Personeelsvereniging Europrovyl

    "Bedankt voor de gezellige dag!"

    Personeelsvereniging Europrovyl
  • Personeelsvereniging Feenstra Transporten BV

    "Bedankt voor de prima organisatie voor ons personeelsuitje"

    Personeelsvereniging Feenstra Transporten BV
  • Personeelsvereniging Cramm Yachting Systems

    "Attent en vriendelijk bediend, ook enthousiast recreatieteam"

    Personeelsvereniging Cramm Yachting Systems
  • Personeelsvereniging Dunlop CB

    "Bedankt BeleefWAD voor een heel geslaagde dag en zeker het herhalen waard!"

    Personeelsvereniging Dunlop CB

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.